top of page
KAHVILA, MYYMÄLÄ JA KESÄLEIPOMO

Kahvila on Meriaseman hermokeskus. Kahvilassa on pieni myymälän puoli, josta löytyy mm. elintarvikkeita, käyttötavaroita, matkamuistoja, kalastustarvikkeita, kesäleluja, kierrätyskirjoja, uimakenkiä, pipoja, postikortteja, ja -merkkejä jne.

 

Unohtaa ei sovi myöskään erinomaista makeisvalikoimaa, jonka ympärillä ovat perinteisesti viihtyneet niin aikuiset kuin lapsetkin. Kuumat kummut, Lotta-karkit, Konnat, Hockey-pulverit ja monet muut nostalgiset karkit saavat suut makeaksi ja hymyn huulille jokaisella.

  

Kahvilan kassa toimii myös satamatoimistona veneilijöille, vastaanottona majoitusasiakkaille, sinne maksetaan rannan polttoaineet ja mullat, vastaanotetaan ryhmät jne.

Tarjolla on aina tuoreita, pääosin omassa leipomossamme valmistettuja makeita ja suolaisia herkkuja. Täältä voit ostaa myös mukaan kesäleipomon tuotteita. Monipuolinen juomavalikoima ja runsaat jäätelöaltaat helpottavat kuumana kesäpäivänä oloasi ja grillimenusta voit valita huikean hyvän annoksen karkottamaan suuremmankin nälän.

 

Istumapaikkoja on sisällä n.20, terassilla yli 100.

Terassin sinkkupöydässä kannattaa seuraa hakevien käydä myös kokeilemassa "käykö flaksi"...

Kesäpäivän viihdykkeenä voitte kokeilla ehkä Suomen ainoata terassibiljardia. Merinäköalalla, tietenkin.

bottom of page